Menu

Oči žednije od želudca

Bezalkoholni napitci u cool čašama.

Home » Užitak » Oči žednije od želudca - 05.2017

Koji bezalkoholni napici su trenutačno popularni? I u kojim bi ih cool čašama najbolje bilo posluživati? Donosimo nekoliko savjeta.

Nije svejedno koju ćete čašu odabrati za koje piće. Čak i kada tražite čašu za omiljeno vino, uviđate koliko je to teško. Oblik i debljina stakla čine cijelu jednu znanost i ako pomiješate pogrešne komponente, pokvarit ćete cijeli rezultat. Isto je i s čašama za sokove.

„Haptika ovdje igra važnu ulogu. Čaša ne smije biti ni odviše teška ni odviše lagana. Njezin rub ne smije biti ni odviše debeo ni zavrnut,“, pojašnjava Maximilian Riedel, voditelj manufakture stakla. Ljeti rado biramo razigrane staklenke s praktičnim poklopcima zahvaljujući kojima ih lako možemo ponijeti sa sobom na izlet. Njihove boje utječu na naše dobro raspoloženje pa ih rado punimo svojim najdražim voćnim sokovima. Budući da ih možemo ispijati u neograničenim količinama, na stol uz njih postavljamo i odgovarajuće sokovnike.

Prava čaša za pravi trenutak

Tanka izrada. U čašu Madam Stoltz koja budi nostalgiju pristaje sok od naranče, razblažen običnom ili mineralnom vodom.
U žutoj boji sunca. Čaša žarko žute boje iz Zara Home u kombinaciji s napitkom od ledenog čaja i đumbira – za podizanje energije.
Dobra kombinacija. Čaša Marimekko idealna je za uživanje u napitku poput limunade.
Jasan slučaj. „Happy O“ čašu napunite nekim sokom, a vrč „Big Apple“ vodom. Riedel.
Think green. Čaša „Polka“, LSA International idealna je za posluživanje energetskog napitka.
Top duo. Voćni dmBio smoothie još je boljeg okusa ako ga pijete iz čaše „Summer Party“ s poklopcem i slamčicom IB Laursen.
Crveni detalj. Čaša „Vario Struttura“ s utisnutim dekorom Leonardo.

 

Prema gore
OKViše informacija