Menu

Po cijeloj površini

Predstavljamo spužvicu.

Home » Ljepota » Po cijeloj površini - 09.2017

U svijetu ljepote se razvila prava borba jastucima otkad je na scenu stupio cushion-make-up.

Riječ je o najnovijem trendu koji je do nas stigao iz beauty-meke Koreje: cushion make-upu. Izvana pakiranje izgleda poput spremnika za puder, a kada ga otvorite, podsjetit će vas na ovlaživače za poštanske marke na šalterima. Princip i funkcija ovakvih proizvoda (cushion znači jastučić) jako je jednostavan. Nisu ništa drugo nego tekuće teksture koje su utisnute u neku vrstu spužvice. Svaki put kada se spužvica aktivira, otpušta se make-up, čime se omogućuje optimalna potrošnja proizvoda

Preporuka: Žene koje imaju jako masnu kožu, trebaju da koriste make up s mat efektom, kao što je na primjer, mineralni puder.

Savršen put

Puder u jastučićima je lagan poput tekućih tekstura pudera, a praktičan poput kompaktnog pudera. Zahvaljujući jednostavnom načinu upotrebe, savršen je za korištenje kada smo na putu. Slobodno možemo odahnuti jer zamazani prsti sada odlaze u prošlost. Većina ovakvih proizvoda sadrži i zaštitni faktor, a manje su prikladni jedino za ljubitelje proizvoda s većom moći prekrivanja i korekcije svih neujednačenosti na koži.

Budući da jastučići ravnomjerno otpuštaju puder, njihova moć prekrivanja je optimalna. Jastučićem se nježno tapka po površini kože i sadržaj se više ne razmazuje kao što je bio slučaj do sada. Tako se, na primjer, mjesta prekrivena crvenilom mogu jednostavno prekriti. Što se tiče rubova, oni se nakon nanošenja nježno sjenče spužvicom. Koliko su ovi proizvodi funkcionalni, pokazuje i činjenica da su se u međuvremenu pojavili i ruževi, rumenila ili tuševi za oči koji se nanose prema istom principu.

Preporučujemo:

Prema gore
OKViše informacija