Menu

Horoskop listopad

Saznajte što vam zvijezde donose u listopadu.

Home » Nadahnuće » Horoskop listopad - 09.2017

Horoskop za listopad 2017.

Vaga, 24.9. – 23.10.

Waage

Lakoća postojanja u ovom periodu nimalo vam neće biti nepodnošljiva, baš suprotno, jako ćete uživati jer će vam sve lako ići od ruke. U ljubavi ćete sa svojom boljom polovicom lebdjeti na sedmom nebu, a na poslu će se prema vama odnositi s naročitim poštovanjem. I u vježbanju se više okrenite bestežinskim stanjima: jako je popularan bungee-fitness, efektivan trening na užetu.

 

Škorpion, 24.10. – 22.11.

skorpion

Biti ćete naročito znatiželjni. Prijavite se na neku edukaciju ili čak započnite neko novo školovanje. U svakom slučaju, uvijek četiri sata nakon učenja trenirajte neki sport. Ispitivanja u jednom sveučilišnom medicinskom centru u Holandiji su pokazala da vježbanje pojačava moć pamćenja i povećava uspjeh u učenju.

Strijelac, 23.11. – 21.12.

schütze

Dosadilo vam je što neprestano morate skakati kada vas drugi trebaju? Jednostavno to više nemojte činiti. Napokon naučite reći ne i skačite samo još kada se radi o vama. Jeste li probali preskakanje užeta jednom nogom? Tako jačate ruke, noge i za tren nanovo uspostavljate ravnotežu.

Jarac, 22.12. – 20.1.

steibnbock

Jedna ljubavna briga na početku mjeseca pokvarit će vam raspoloženje, a time i priliku da uživate u sretnijem privatnom životu. Raspoloženje podignite mediteranskom prehranom i jedite povrće, voće, piletinu, ribu, jaja, maslinovo ulje te mliječne i integralne proizvode. Australski znanstvenici tvrde da ove namirnice pomažu i u borbi s depresijom.

Vodolija, 21.1. – 19.2.

wassermann

Mislili ste da je prošla sezona kupanja? Prevarili ste se! Kupat ćete se u čistom miru i sreći. Isprobajte „soundbaths“? Riječ je o kupkama koje pomoću zvučnih valova uravnotežuju energiju titraja tijela i duše.

 

Ribe, 20.2. – 20.3.

fische

Nećete moći reći da imate premalo stresa jer će u vaš život puno nemira unijeti posao, ali i jedna nepredviđena privatna situacija. Zato je važnije da se redovno odmarate. Opuštajuće i blagotvorno djeluju kupke obogaćene magnezijumom ili ulje od matičnjaka jer donose neku novu lakoću. Dodatno se pobrinite za dobar san.

Ovan, 21.3. – 20.4.

widder

Oktobar ćete provesti odmahujući glavom cijelo vrijeme. Nećete biti ljuti, nego ćete se samo čuditi i to će biti vaš moto. Iako će neki ljudi u vašoj okolini pričati besmislice, vi ćete biti okupirani treninzima jer vaše tijelo nije u savršenoj formi. Svježi sir je namirnica bogata sastojcima koji pomažu pri izgradnji mišića, uz pretpostavku da idete na treninge.

Bik, 21.4. – 20.5.

Stier

Sada vam svašta prolazi kroz glavu i neprestano vam se vrte misli o problemima koji dijelom uopšte nisu vaši. Zato ne treba čuditi ako se borite s poteškoćama sa spavanjem i predlažemo da prije odlaska na počinak napravite sljedeću vježbu: zauzmite udoban položaj, zatvorite oči i svakom rukom naizmjenično nježno zagladite čelo.

Blizanac, 21.5. – 21.6.

Zwillinge

Trebat će vam izuzetna koncentracija, jer će vam pripasti teški zadaci koje ćete savršeno odrađivati. Ali kada se vaša sposobnost rasuđivanja malo smanji nemojte provesti čitavu vječnost razmišljajući, nego uzmite – žvakaću gumu. Pomoći će vam da do mozga dopre više krvi što će pojačati vašu koncentraciju.

Rak, 22.6. – 22.7.

Krebs

Za jedan izazov ćete se morati potpuno sabrati, a možete računati na to da ćete u tome biti jako uspješni. Vježbajte svoje samopouzdanje u čemu vam mogu pomoći različite online radionice. Ako budete išli na aromaterapije, oslonite se na biljku paolo santo jer ovo „sveto drvo“ navodno pomaže kod anksioznosti i nesigurnosti.

Lav, 23.7. – 23.8.

Löwe

Pomirenja vam u ovom periodu daju razloga za slavlje. Ljude koji će vam se poželjeti vratiti, dočekat ćete raširenih ruku. To će jačati vaš uticaj, ali, nažalost, ne i mišiće na vašim rukama. Zato trenirajte sljedeće vježbe: spustite se u položaj za plank i podižite ruke sve dok ne budu potpuno ravne u laktovima. Ponovite ovu vježbu više puta.

Djevica, 24.8. – 23.9.

Jungfrau

Puno posla, malo odmora. Ali zato te dragocjene trenutke predaha iskoristite za odlazak na kraći wellness odmor i razmazite se, na primjer, ugodnim masažama. Tako nešto će vam u ovom periodu naročito odgovarati. .

 

Prema gore
OKViše informacija