Menu

Horoskop za mart

Saznajte šta vas čeka ovaj mjesec.

Home » Ljepota » Horoskop za mart - 02.2017

Saznajte šta vam donose zvijezde.

Ovan 21.3. – 20.4.

widder

Ko ima sreće u ljubavi, nema u kartama? Ako je vjerovati toj izreci, onda je bolje da se držite što dalje od riskantnih poslova i radujete činjenici da će vaš ljubavni život u martu biti pun pogodak. Ako ipak želite da doživite i pokoji gubitak, na časovima tae-boa riješit ćete se masnih naslaga i vrlo brzo osjetiti da ste u top formi.

Bik 21.4. – 20.5.

Stier

Važno je da sada unesete dovoljno raznovrsnosti bilo da se radi o sastavljanju novog tima, bilo o planiranju vikenda sa voljenom osobom. Izbjegavajte sve što je jednolično. Na raznovrsnost sadržaja pripazite čak i kod treninga: kombinujte zumbu, svoj omiljeni plesni workout, sa intenzivnim intervalima vježbanja i bit ćete itekako efektivni.

Blizanci 21.5. – 21.6.

Zwillinge

Samci bi trebali držati oči širom otvorene jer će se u trećoj sedmici marta na vidiku pojaviti muškarac vaših snova. Na treninzima konkretno vid više i nije krucijalan jer novi trend nalaže da vježbate sa maskom za spavanje. Zašto? Jer se tako najbolje možete koncentrisati na vježbe.

Rak 22.6. – 22.7.

Krebs

Na poslovnom planu držite tempo, a na privatnom dopustite sebi malu pauzu jer vam je sada potrebna faza povlačenja. Na treningu možete zahtijevati raznovrsne sadržaje kao što ih, na primjer, nudi cardio barre.  Riječ je o načinu vježbanja uz pomoć baletne štange i strunjače. Skokovi povisuju frekvenciju rada srca, a dinamične vježbe oblikuju tijelo baš kao kod balerine.

Lav 23.7. – 23.8.

Löwe

Sada je važno da ostanete u budnom stanju iako će vam proljetni umor donijeti samo puno zijevanja. Učinite nešto protiv toga pa ćete u drugoj polovini marta moći da ostvarite velike dobitke. Pijte čaj od jasmina jer nas dugo drži budnima. Osim toga, jača imunitet i podstiče čulo okusa.

Djevica 24.8. – 23.9.

Jungfrau

Stres ne popušta i od 6. u mjesecu neprestano će vas držati u napetosti. Umjesto da zbog toga drugima držite pridike, radije u ruke uzmite roman. Britanski naučnici su otkrili da je već i 6 minuta dovoljno da biste značajno smanjili nivo stresa i opušteno započeli dan.

Vaga 24.9. – 23.10.

Waage

U žaru svađe uvijek padaju teške riječi koje ne biste trebali odmah shvatiti lično. Ako bjesnite od ljutnje, brzo će vas smiriti hladna voda i jednostavno je pustite da vam nekoliko minuta teče preko ručnih zglobova. To će smanjiti puls i odlično će vas opustiti.

Škorpija 24.10. – 22.11.

U ljubavi ćete do 6. u mjesecu lebdjeti na ružičastom oblaku, nakon čega ćete morati da koristite svoj osjećaj za realnost. Ali i dalje ćete moći da nastavite lebdjeti, barem na treningu. Virtualne naočale omogućuju vam da letite virtualnim svjetovima zahvaljujući simulatoru leta koji istovremeno služi kao crosstrainer. Istovremeno efektivno koristite sve mišiće.

 

Strijelac 23.11. – 21.12.

schütze

U drugoj polovini marta jedna će vam briga narušiti san. Umjesto da se noću nemirno prevrćete u snu,  jednostavno bi trebali istresti probleme na pravoj adresi, a navečer za miran san piti čaj od lavande. Jednu do dvije čajne kašike cvijeta prelijte vrućom vodom, prekrijte i ostavite tako pet minuta da odstoji.

Jarac 22.12. – 20.1.

Oko 6. u mjesecu odigrat ćete jednu jako dobru partiju. Ali nemojte da se previše oslonite na lovorike jer imate još puno toga da napravite. Započnite sa treningom gimnastike sa loptom jer se tako uspješno kombinuju elementi joge i tai chia te akrobatike. Istovremeno ćete očuvati fit formu.steibnbock

 

Vodolija 21.1. – 19.2.

wassermann

Neko vam je položio cijeli svijet pod noge, a vi se saplićete jer ste u tolikoj žurbi. Prebacite ovaj mjesec u manju brzinu i uživajte u svom savršenom ljubavnom životu. Prvi korak u smjeru usporavanja: svoje uobičajene pokrete pri vježbanju stavite pod povećalo. Tako ćete biti još učinkovitiji.

Riba 20.2. – 20.3.

Na poslu ćete pronaći zlatnu sredinu. Pokušajte da prema istom tom principu i u ljubavi uspostavite ravnotežu. Postoji vježba i za srednji dio tijela – zauzmite položaj bočne daske. Oslonite tijelo na lijevu podlakticu i podignite se na lijevu spoljašnju stranu stopala. Zatim više puta podignite desno koljeno. Vježbu ponavljajte, mijenjajući strane.fische

Prema gore
OKViše informacija