Menu

Make up trendovi boja: Paleta za jesenje look-ove 2019.

Novi trendovi boja za jesenji make up pružit će spektakl u bojama.

Home » Ljepota » Make up » Make up trendovi boja: Paleta za jesenje look-ove 2019. - 10.2019

Jesen 2019. ukazuje na šareni spektakl kada su u pitanju trendovi boja za make up: Od nježnih lila tonova, usana u bojama bobičastog voća preko pink jagodica pa sve do Neon-Revival iz osamdesetih godina, svako se može pronaći. U nastavku nudimo pregled najvažnijih make up boja za jesen 2019.

Lila raspoloženje

Uz nježne tonove lavande u nadolazećoj sezoni se ističe ženstvenost. Za odgovarajući make up očiju na cijeli kapak nanesite pastelnu boju, a rubove zaokružite tamnom ljubičastom, čime ćete postići veću dimenzionalnost look-a.

Very Berry

Ruževi u bojama bobičastog voća pravi su multitalenti. Oni odgovaraju uz svaki ten, a uz to će istaći bjelinu osmijeha. U kombinaciji sa sjenom ili lakom za nokte u odgovarajućoj boji nastat će cool monohromni look.

Rosé Olé

Pink i roze nijanse istaći će jagodice u tmurnim danima. Od nježne do jarke – sve je dozvoljeno. Izdašno nanesite rumenilo na obraze i kapke. Hrabri će sve to povezati nježnim prelazima u istoj boji.

Pustinjske vibracije

Zemljane do crvenkaste nijanse dozvat će i nakon ljeta predivne trenutke s odmora. Nebitno da li se radi o sjeni, bronzeru ili laku za nokte – terakota tonovi poput pijeska optički čine lice toplijim i zaduženi su za pravi glow.

Jarko šarenilo

Neon-Revival devedesetih godina aktuelan je ne samo u modi, već i u make up-u. Dozvoljene su sve dugine boje – važno je da su jarke! Neon highlighti mogu se dočarati uz pomoć sjene, šarene maskare ili istaknutih usana.

Prema gore
OKViše informacija