Menu

Muška njega za cijelo tijelo

SEINZ, novi svijet muškaraca.

Home » Ljepota » Njega » Muška njega za cijelo tijelo - 06.2019

Brijanje, stajling, njega – SEINZ, novi svijet muškaraca, nudi sve što je za izgled muškarca potrebno.

Lice

Männerpflege SEINZ

 

Najbolji trik za ljepotu je zapravo poprilično jednostavan: dobra, redovna njega. Jer njegovan muškarac automatski je trostruko atraktivniji. Pomoću nekoliko trikova za to nije potrebno mnogo truda. Uz SEINZ. gel za pranje s mikroalgama jednostavno se peru lice i brada. Neposlušne dlačice brade potom se feniraju i oblikuju. Sada najbolje pomaže SEINZ. ulje za bradu sa jojobinim uljem: Nakapati nekoliko kapi na dlanove i umasirati u bradu. Ono njeguje bradu i sprečava svrbež.

Tijelo

Männerpflege SEINZ

 

Dobra vijest: Konačno se ponovo može pustiti da raste! Ipak, povremeno se dlake na tijelu trebaju skratiti. Ramena i leđa općenito trebaju biti glatki. Prelaze do dlaka na prsima neophodno je uredno obrijati ili na njima skratiti dlačice. SEINZ. gel za brijanje s pinijom optimalno priprema kožu za brijanje, poboljšava pokretljivost britvice i sprečava iritacije kože. Uz SEINZ. kremu za tuširanje, sensitive, s mikroalgama i brezom, nježno se čisti osjetljiva koža nakon brijanja. .

Kosa

Männerpflege SEINZ

 

Trendi surferski look sada neće nositi samo kalifornijski muškarci. Čvrstina kose dolazi od SEINZ. šampona za jačanje kose od breze. Prilikom feniranja ili slobodnog sušenja kose na zraku povremeno popravljati pojedine pramenove. Za više strukture, a manje lokni, na suhu kosu nanijeti SEINZ. mat pastu/vosak za kosu.

 

Njega sa više vrijednosti. Mnoga pakovanja SEINZ. proizvoda su reciklirana, uz to se kupovinom svakog proizvoda podržava projekt zaštite okoliša „Plastic Bank“.

 

Prema gore
OKViše informacija