Menu

Najavljujemo: 2. dm ženska utrka

Prijavite se do 3.6.2018.

Home » Zdravlje » Najavljujemo: 2. dm ženska utrka - 04.2018

5K izazov uz zabavu i poklone.

Otvorene su prijave za 2. dm žensku utrku koja će se 1.7.2018., s početkom u 10 sati ujutro, održati na Vilsonovom šetalištu u Sarajevu. Dužina dionice ove godine je 5k, što je za 1,5k više od prošle godine.

Kotizacija za utrku iznosi 10 KM, a uplata se može izvršiti online uz pomoć kartice putem službene stranice utrke www.dm-zenskautrka.ba ili putem opće uplatnice na bilo kojem šalteru banke, pošte te putem internet bankarstva.

Nagradni fond

Ove godine novčani nagradni fond je još veći te je za osvojeno prvo mjesto planirana novčana nagrada od 400 KM, za drugo 300 KM i za osvojeno treće mjesto nagrada od 200 KM. Bez obzira na plasman, sve učesnice nakon utrke dobit će finišersku medalju, majicu i bogat poklon paket dm-a i partnera utrke.

 

dm babybonus utrka za mališane

Osim utrke za dame, s ciljem uključivanja i najmlađih u aktivnosti kojima se promovišu zdrave životne navike, isti dan u Vilsonovom održat će se i dm babybonus dječija utrka. Za mališane od 4 do 6 godina start je planiran u 9 sati, a nakon što uspješno savladaju predviđenih 300 metara, u dječijem kutku očekuje ih druženje uz različite edukativne i zabavne aktivnosti. Tri najbrža mališana osvojite će poklon pakete u vrijednosti od 50 KM, dok i sve ostale mališane koji budu učestvovali očekuju vrijedni pokloni.

Partneri 2. dm ženske utrke su Becutan, ebelin, Orbico Beauty, Rexona, sebamed, Violeta, Wilkinson. Medijski partneri su Antena Sarajevo i Ladies In.

 

Prema gore
OKViše informacija