Active Beauty
Tortelloni od pirea s ricottom i kremom od zobi i graška

Tjestenina za sreću.

Tortelloni od pirea s ricottom i kremom od zobi i graška

Brzo za pripremu i ukusno.

Vrijeme pripreme: 25 min

Sastojci za 2 osobe:

  • 250 g tortellona od pirea s ricottom i špinatom
  • 1 supena kašika maslaca ghee
  • 3 mlada luka
  • 200 ml kreme od zobi Cuisine
  • ribana kora jednog limuna iz biološkog uzgoja
  • 1 supena kašika limunovog soka
  • 100 g svježeg graška šećerca
  • 100 g smrznutog graška
  • sol
  • svježe mljeveni crni biber po ukusu

Priprema:

  1. luk narezati na kolutove, grašak šećerac narezati na dijagonalne trake.
  2. tortellone kuhati al dente u slanoj vodi 12 – 15 minuta.
  3. ghee maslac zagrijati u tavi pa na njemu oko 2 minute pirjati mladi luk. Dodati kremu od zobi, limunovu koru i sok. U kremi 3 minute kuhati grašak šećerac i smrznuti grašak.
  4. zatim dodati tortellone i sve dobro pomiješati i poslužiti.