Menu

Sve u trendu

Svjetovi boja. Svijetli i tamni. Mat i svjetlucavi.

Home » Ljepota » Sve u trendu - 11.2016

Svjetovi boja. Svijetli i tamni. Mat i svjetlucavi. Promjena pruža savršenu cjelinu. Kontrasti se stapaju u sliku.

Sve ide u zlatnom smjeru

Ove sezone zlatna boja će napraviti velike stvari. Preko dana može prekrivati cijeli kapak, sve do obrva. Za večernje prilike usavršite umijeće nanošenja tuša za oči u zlatnoj boji – na primjer tako da ispod očiju naslikate zrake sunca.

blondes Mädchen mit Goldstaub unter den Augen.

Svjetlucave ljuskice

Lak za nokte s presijavajućim česticama u zlatnoj ili srebrenoj boji ove se sezone treba nalaziti u svakom kozmetičkom ormariću. Mogu se nanositi samostalno ili kao gornji sloj nekog drugog laka u boji. Ružičasta, boja kože i tamni tonovi jako se lijepo slažu u ovakvoj kombinaciji.

Nägel mit Pailetten Nagellack

Sve je u crvenoj

Tamnocrvene usne ove će sezone biti hit. Bez obzira na to da li želimo ostaviti romantičan ili, pak nešto otkačeniji utisak.

schoenheit-2-ab_2016-07

Postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir kod novog trenda boje za usne:

1. Tamne boje ruža za usne djeluju izuzetno otmjeno, ali istovremeno čine da izgledate starije, razmislite da li ste spremni za to.
2. Tamni ruž za usne čini da usne izgledaju tanje. Onaj ko ipak ne želi odustati od toga, može se poslužiti sa nešto sjaja za usne. Još jedan trik kojim se povećavaju tanke usne jeste iscrtavanje kontura malo preko linije usana.
3. Ljubičaste nijanse, kao što je boja šljive, izgledaju odlično uz svijetli ten, kao i crna. Kod tipova kože boje masline veoma dobro izgledaju tamne ružičaste nijanse. Tamni tipovi kože mogu slobodno koristiti nijanse crnog vina i boju kupine.
4. Mali savjet na rubu: kod tamnih nijansi ruža, još je važnije da usne prethodno dobro njegujete i da ih uokvirite pomoću olovke za usne.

Baš prirodno

Prirodan make up u bojama kajsije ili breskve veoma je in. Naš model nosi ove boje u ublaženoj verziji, na očnim kapcima, obrazima i na usnama. Ovaj look djeluje jako moderno, a istovremeno prirodno i svježe.

Junge Frau - ganz natürlich geschminkt

Sve je romantično

Ružičasta svakom stilu automatski daje notu romantičnosti. Nježni, presijavajući tonovi ružičaste na usnama izvrsno se slažu sa srebrenom sjenom za oči. Ovaj look odlično pristaje uz blijedi ten.

Junge Frau geschminkt mit Patellfarben

Spontano uvijeno

Novi trend u svijetu frizura nalaže nam da kosu pletemo u netipičnu punđu. Bit će to novi stil koji će izgledati kao da je ispao spontano, a upravo to i želimo.

Alles verwickelt. Beim Frisurentrend Up-do geht es im Grunde darum, die Haare abseits der klassischen Hochsteckfrisur hochzustecken. Ein Look, der gewollt etwas ungewollt aussieht und vielseitig einsetzbar ist.
Prema gore
OKViše informacija