Menu

Uredno, momci!

Muška njega!

Home » Ljepota » Njega » Uredno, momci! - 09.2018

Odanost je vrlina. Osim kad je u pitanju njega tijela. Najnovije proizvode neka potraže i muškarci.

Njega brade

Gusta brada, brkovi ili trodnevna verzija – svaka brada traži njegovanje. Zato glavno geslo za njegu brade glasi: pranje, uređivanje, stilizovanje. A budući da obični šampon nije dovoljan da se brada temeljito opere i koža zaštiti od svrbeža koji može nastati te da se brada još i oblikuje, za svaki od ovih koraka postoji odgovarajući kozmetički proizvod.

Češljanje. Ručna četka za bradu BROOKLYN SOAP COMPANY od nauljenog drveta kruške najprikladnija je za dnevnu njegu brade.

Njegovanje. Ulje za njegu brade i kože, Kozmetika Afrodita, sa njegujućim uljima organskog argana, zlatne jojobe i makadamije, čini bradu svilenkastom i mekom. Za potpunu njegu brade i kože.

 

Dezodoransi bez aluminija

Temom aluminijevog klorida u dezodoransima već godinama se bave proizvođači, naučnici i potrošači jer te tvari navodno pospješuju Alzheimerovu bolest i rak dojke. Iako jednoznačni rezultati ispitivanja još nisu poznati, promjena načina razmišljanja u punom je jeku. Pritom dezodoransi bez aluminija obavljaju svoj posao jednako pouzdano. Specijalne formule i dodaci sprečavaju razmnožavanje bakterija koje stvaraju neugodne mirise i štite od mokrih pazuha i neugodnih mirisa.

Dobro njegovan. Dove Men + Care, Minerals + Sage, dezodorans za muškarce, daje svježinu i njegu u jednom. Pruža zaštitu od znojenja i njeguje pazuhe.

Sportski jak. Dezodorans Garnier Men, Sport, mineral, pruža zaštitu od znojenja čak do 96 sati. Dopušta koži da diše. Bez alkohola.

Prirodna zaštita. alverde, Active Nature, Men, deo roll-on, štiti od znojenja i neugodnih mirisa. Prirodna kozmetika.

Aktivni ugljen

Za muškarce koji se ne boje barem jednom dobro zaprljati. Aktivnom ugljenu se pripisuju vrlo posebna njegujuća obilježja. Zbog toga se prah intenzivno crne boje sve više koristi u gelovima za umivanje i tuširanje, šamponima i proizvodima za piling. Aktivni ugljen veže na sebe tvari poput masnoća, loja i nečistoća pa se zato koristi za čišćenje nečiste i masne kože. Pri njezi kose čestice aktivnog ugljena sa sitnim porama upijaju višak sebuma s vlasišta i kosu temeljito čiste od proizvoda za oblikovanje.

Crn kao ugalj. Gel za tuširanje L’oréal Men Expert, Carbon Clean, brine o tijelu, licu i kosi te čuva kožu tokom brijanja.

Crna magija. Gel za brijanje Deep, Nivea Men, pruža hidrataciju i glatko brijanje. Njeguje kožu.

 

Prema gore
OKViše informacija