Active Beauty
Make up za tulume: ove zime volimo otkačeno

Party Crasher

Make up za tulume: ove zime volimo otkačeno

Vani je užasno hladno, no na tulumu s našim najboljim prijateljicama srca su uzavrela, a oči sjaje. To želimo naglasiti s našim make upom: dajemo otkačene kombinacije za naša dva različita make upa za tulume i zanimljive stilske suprotnosti činimo nosivima. Ovdje možete pronaći step by step upute za dva posebna looka.

1. Make up look za tulume: crvena nasuprot ružičaste

Inače se ne slažu: jarkocrvene, mat usne i uz to nježno, ružičasta svjetlucava sjena– s ovom neobičnom kombinacijom privlačit ćete na sebe sve poglede. Jer je za make up za tulume sve dozvoljeno! I najbolje je: ovaj look se može vrlo jednostavno našminkati.
 
  • Make up neka bude decentan i ne koristite upadljive highlightere i snažni bronzer, već radije malo kompaktnog pudera. Uz mat podlogu crveni i ružičasti naglasci kasnije dolaze više do izražaja.
  • Kada je baza gotova, pomoću finog kista nanesite nježnu svjetlucavu ružičastu sjenu na pokretni kapak i uz donju liniju trepavica. Nakon toga ga zasjenite s mat, neutralnim ružičastim tonom prema van. Kako biste pojačali ovaj efekt, ne koristite olovku za oči, već dubokocrne trepavice.
  • Sada je trenutak za zanimljivu stilsku suprotnost: svoje usne naglasite s jarkocrvenim, mat ružem za usne. Sada još stavite senzualni parfem i već ste spremni za tulum!

2. Make up look za tulume: disco glam

Kao make up za tulume nosi se svjetlucava sjena s metalik česticama uz ekstra duge trepavice iz sedamdesetih. A usne? Decentne u boji ružinog drveta. Najbolja mogućnost da se sjaj Vaših očiju natječe s blagdanskim lampicama.
 
  • I kod ovog looka najbolje je koristiti neupadljivu podlogu. Za razliku od prve varijante, ovaj make up ne mora biti u potpunosti tako mat. Svoj tekući puder nanesite pomoću spužvice i ne koristite previše pudera tako da prirodni sjaj na Vašoj koži ostane sačuvan.
  • Za make up na očima prvo nanesite primer za sjenu na svoje kapke kako bi sjena sa šljokicama kasnije bolje držala. Svoj pokretni kapak našminkajte sa srebrnom svjetlucavom sjenom. Povucite slobodno malo boje u unutarnji kut očiju - pogled će djelovati budnije i sjajnije. Za decentni holo efekt možete na kraju prstima preko srebrnog sjenila natapkati laganu brončanu šljokičastu sjenu. To će dati rafiniranu igru boja na Vašim kapcima. Sada još nanesite maskaru i Vaš dramatičan izgled očiju je gotov.
  • A kako biste bili u prvom planu, za usne koristite sjajilo u boji ružinog drveta. A za one koji svom  nastupu žele dati još više sjaja, mogu nanijeti lak za nokte sa šljokicama i podići ga sa šljokičastim nadlakom.

Savjeti za proizvode

S ovim proizvodima će u tren oka uspjeti glamurozni make up.

Mat, svjetlucavi i metalni efekti

Nude Mood paleta sjena za oči, 4,8 g marke trend !t up

Kupi sada u dm online shopu
 

Za ekstremnu dužinu i volumen

„Lash Sensational Sky High Mascara” marke Maybelline New York

Kupi sada u dm online shopu


 

Visoko pigmentirano

Sjaj za usne High Shine - 154, 5 ml marke trend !t up

Kupi sada u dm online shopu


 

Visokopigmentirano srebro sa svjetlucavim efektom

Kremaste sjene za oči marke trend !t up

Kupi sada u dm online shopu


 

Svjetlucava tekstura i visokopigmentirana boja

Kremaste sjene za oči marke trend !t up

Kupi sada u dm online shopu
 

Jača i njeguje nokat

Lak za nokte marke trend !t up

Kupi sada u dm online shopu

 

Pruža sjajni finish

Gel-like'n ultra stay lak za nokte  marke s-he colour&style

Kupi sada u dm online shopu