Active Beauty
Božićni jelovnik: kuhar s kuharskom zvijezdom Vitus Winkler postavlja stol
Tekst: Carolina Forstner

Praznici

Božićni jelovnik: kuhar s kuharskom zvijezdom Vitus Winkler postavlja stol

Božićni su dani posebno vrijeme: umiriti se, provoditi sate s najdražima i na kraju - gozba za stolom i pripremanje posebnih jela. Kao mali poklon za naše čitateljice i čitatelje kuhar s kuharskom zvijezdom Vitus Winkler iz Salzburga pripremio je za nas božićni jelovnik!

Božićni jelovnik: pet svečanih slijedova

Kuhar s kuharskom zvijezdom Vitus Winkler iz Pongaua marljivo je pripremao hranu i s jelovnikom od 5 slijedova odvodi nas u praznično raspoloženje!

Predjelo:

Započet ćemo s fino punjenim komoračem, umotanim u pikantnu, izdašnu pjenu od zvjezdastog anisa.

Juha:


Uvijek prolazi kremasta juha.

Međuslijed:

Ukusno pripremljena riba je kao pjesma!

Glavno jelo:

Još više o božićnom jelovniku: za glavno jelo Vitus Winkler poslužuje pirjani janjeći but i pikantni brioš od sušenog voća.

Desert:

Mekani desert s kiselim vrhnjem savršen je završetak: prozračan i sladak. Slatka kruška dat će ono nešto dodatno!

Dobru zabavu u kuhanju i uživanju i ne zaboravite: nakon prazničnog obroka isplanirajte dovoljno vremena za opuštanje.


Posjetiti kuharsku školu Vitusa Winklera

Želite osobno naučiti od profesionalca? Na platformi „Golden Circle“ možete uroniti u tradicionalnu alpsku kulinarsku umjetnost kuhara s kuharskom zvijezdom Vitusa Winklera i steći potrebno znanje.