Active Beauty
Praznični pokloni za muškarce: ovo on želi!

O, divno

Praznični pokloni za muškarce: ovo on želi!

Vrijeme praznika je najljepše doba u godini, ali svake godine imamo težak zadatak: Šta pokloniti ocu? Imamo li poklon za dečka ili supruga? Pronaći odgovarajuće poklone za (omiljene) muškarce u našem životu je svake godine iznova na misteriozan način neobično teško. Mi se igramo prazničnog Djeda Mraza i najavljujemo: ovdje možete pronaći praznične poklone za muškarce!

Ideje za praznične poklone za muškarce

Još ne znate što pokloniti za praznike muškarcu u svom životu? Mi imamo neke ideje koje su možda na njegovoj listi želja i koje će mu izmamiti osmijeh na lice.
 

Što se poklanja najomiljenijim muškarcima?

Kako bi bilo s tehničkim poklonom? Mali kliše: većina muškaraca voli tehniku. Ili: barem se vrlo mnogo muškaraca raduje tehničkim uređajima. I to već mnogo olakšava potragu za poklonima.
 
 • Poklonite povezanost: poklonite bežičnu stanicu za punjenje - za kuću, kancelariju ili put. Tako će najvažniji muškarac u vašem životu uvijek biti dostupan za razmjenu veselih fotografija - ili barem za beskrajne telefonske razgovore. 
 • Zasladite svom ocu jutarnju rutinu s: električnom četkicom za. Pokloniti muškarcu četkicu za zube kao praznični poklon čini se banalnim. Ali što ako je ona hightech i povezuje ono što je potrebno sa zabavom? U tom slučaju može ovu jutarnju rutinu učiniti apsolutno podnošljivom. Ovdje se radi o brizi za oca - i baš kod električnih četkica za zube postoje novi uređaji na tržištu za muškarce koji vole uređaje.
 • Tehnički praznični pokloni za muškarce: važno je voditi brigu o tome što darovanoj osobi može koristiti. Stoga mu poklonite samo ono što vaš najdraži zaista i treba. Strastveni fotograf obradovat će se vintage fotoaparatu s odgovarajućim filmom, ljubitelju bicikala šik set za popravak, a tati koji se najradije igra i luduje vani sa svojom djecom, savršeno će pristajati automobil na daljinsko upravljanje.
 • Kreativnost je ključ: osim odgovarajućih uređaja, iskra kreativnosti za praznične poklone za muškarce također je važna. Velike platforme nude mogućnost pronalaska savršenog poklona za najdraže od personaliziranih dasaka za užinu do umjetnosti i kolekcionarskih predmeta.

Hidrira kožu tokom hladnih dana

Poklon paket Duschgel

Kupi sada u dm online shopu

Temeljita njega

Active Professional električna četkica za zube

Kupi sada u dm online shopu

Precizna njega brade

6 u 1 aparat za brijanje

Kupi sada u dm online shopu

Koji mali božićni pokloni postoje?

Ne mora to uvijek biti nova putna torba ili mobitel. Muškarci se raduju i malim prazničnim poklonima. U konačnici je važna gesta i poruka: mislila sam na tebe i razmišljala sam o tebi!
 • Wellness kod kuće: Mladi ili već nešto stariji, kućna njega je uvijek važna! Stoga je bogata krema za lice ili maska za lice kao poklon uvijek dobar odabir jer oboje iskazuje veliko poštovanje: želimo da se uvijek osjećaš dobro i da tako izgledaš! Dodatna ideja: dodajte bon za homespa day i zajedno se opustite.
 • Sitnica za ponijeti: Voli li vaš dečko pješačiti? Poklonite mu bocu za piće od nehrđajućeg čelika. To ne samo da je održivije od plastičnih boca, već čaj i kavu na dugim šetnjama drži toplima, a vodu hladnom.
 • Ostanite fit! Ako imate oca ili dečka kod kuće koji su posebno oduševljeni sportom, svojim muškarcima s božićnim poklonom možete pomoći da ostanu fit, kao na primjer s malom pažnjom poput samostalno sastavljene mješavine orašastih plodova. Odabir različitih orašastih plodova možete pronaći na dm. Možete priložiti i bon za zajedničko trčanje ili biciklističku turu.
 • Odvažiti se na nove stvari: Muškarci teže tome da desetljećima oblače isti omiljeni pulover ili da za putovanje u fini hotel ponesu beauty case iz mladenačkih dana, koliko god da je iznošen. Poklonimo mu radije novu toaletnu torbicu. I ovdje se za zajednički doživljaj smije nalaziti poklon bon.

Ovako će ostati smooth!

SEINZ. After Shave balzam za osjetljivu kožu lica

Kupi sada u dm online shopu

Povećava se vlažnost kože do 65%

Intensiv Creme Q10 dnevna krema za lice

Kupi sada u dm online shopu

Što poklanjamo muškarcu koji ima sve?

Hmm, koji praznični pokloni za muškarce odgovaraju dečku (ili ocu) koji misli da već ima sve? Naravno nešto za što još ne zna da mu treba!
 
 • Zajedničko vrijeme: poznato je da je vrijeme naše najvrijednije dobro. Kako bi bilo s večeri za igru, rundom igre Memory ili zajednički izrađenim puzzlima? Za dodatni zabavni faktor odaberite svoje omiljene fotografije i istisnite ih na memory kartice ili dijelove puzzlea
 • Dvostruka zabava: za vruću promjenu u dvoje s vašim partnerom pobrinut će se i igračke. Dvostruka stimulacija za Vas i njega - jer ko kaže da se treba zabaviti samo darovana osoba?
 • Samo za njega: … vjerojatno nešto što Vaš najomiljeniji muškarac još nema: svoj omiljeni gel za tuširanje s osobnim dizajnom! Ili majicu na kojoj ćete izraditi njegovu najdražu fotografiju ili motiv. Mogućnosti su beskrajne...  

Nježni trenuci udvoje

Mindful Moment ulje za masažu

Kupi sada u dm online shopu

S fleksibilnom glavom

Brijač precision5 Flex-Pro

Kupi sada u dm online shopu

S komadićima čokolade

Mješavina za palačinke s komadićima čokolade

Kupi sada u dm online shopu

S hijaluronskom kiselinom i pantenolom

Maska za lice City Hopper

Kupi sada u dm online shopu
 

Naš savjet 

Potrebno Vam je još više inspiracije za praznične poklone za muškarce? U dm-u ćete ga kod poklona sigurno pronaći.