Menu

Na brzinu – njega kose u samo 3 minute

Ekspresni tretmani za kosu djeluju u roku od tri minute.

Home » Ljepota » Na brzinu – njega kose u samo 3 minute - 02.2017

Poslati kosu na tretman ne znači da će taj proces trajati tri sedmice. Ekspresni tretmani za kosu djeluju u roku od tri minute.

Kosa tokom godine mora puno toga da izdrži. Vrijeme čini svoje, a i vanjski uticaji. U prosjeku kosu peremo, feniramo, stilizujemo 156 puta godišnje, a ne treba zaboraviti ni farbanje.  Više od 200 dana godišnje je obasjava sunce svojim jakim zrakama, a o šišanju nećemo ni da pričamo. Sve to čini kosu umornom i beživotnom. Napadnut je njen spoljašnji sloj i u nekom trenutku počinje da puca.

Pod stresom

Kosa je takoreći pod stalnim stresom. Zašto je onda češće ne obradujemo tretmanima jer oni oživljavaju umornu kosu, pružaju joj dodatni volumen, vlagu ili sjaj, čine je njegovanom, svilenkastom i podatnom za češljanje. I sve se događa brzinom svjetlosti. Tretmani su dostupni u varijantama brzog djelovanja koje u roku od tri minute rješavaju cijelu stvar. Dovoljno je premazati oštećene dijelove slojem tretmana koji će kosu učiniti glatkom i mekanom. U najboljem slučaju takvi tretmani prodiru u unutrašnjost kose i obnavljaju oštećeni korijen. U malo vremena imaju veliko djelovanje. Kosa će vam biti zahvalna.

 

Odgovarajuće proizvode za njegu kose potražite u širokom asortimanu dm-a.

[produkt_slider]

Dodatno: Ekspresni savjeti

 

Spremni za tren

  • Kosa treba pranje? Isprobajte šampone za suho pranje. Kosa djeluje kao da je svježe oprana.
  • Postoje tretmani za kosu koje je potrebno samo nanijeti, ispiranje nije potrebno. I gotovi ste u trenu.
  • Kosu pošpricajte sprejem za sjaj. Dobra frizura je zagarantovana.
  • A što kada jednostavno nemate vremena? Kosu podignite u običan pony rep ili u malu nemarno složenu punđu. Nećete pogriješiti.
Prema gore
OKViše informacija