Menu

Horoskop

Što vam zvijezde donose ovaj mjesec.

Home » Nadahnuće » Horoskop - 03.2017

 Horoskop za maj 2017.

Ovan 21.3. – 20.4.

Ovaj mjesec ćete biti usmjereni samo na svoje najdraže, iako ćete tu i tamo paralelno tražiti nove poslovne prilike i redovno ćete se posvećivati intenzivnim treninzima. Svoj ćete dom brzo pretvoriti u studio za treniranje i u brzom roku ćete ostvariti zavidnu formu.

Bik 21.4. – 20.5.

Ponovni susreti će donositi radost i upravo to će biti moto mjeseca. Bilo da se radi o izgubljenoj ljubavi, starim prijateljima ili zagubljenoj omiljenoj ogrlici, maj donosi izgubljeno. Isto je i sa treninzima – u tom polju osamdesete slave svoj veliki comeback: aerobika se vratila i nanovo vas tjera na pojačano gubljenje masnih naslaga. Dakle, uključite se i vratite formu!

Blizanci 21.5. – 21.6.

zwilling

Radije biste da u vaš život uđe neki muškarac nego da pojedete čokoladu? Ali imajte u na umu da više koristi imate od slatke poslastice nego od ljubavne avanture u koju biste vrtoglavo uletjeli. Prema nekim istraživanjima čokolada sa visokim udjelom kakaa štiti od nezdravih posljedica stresa.

Lav 23.7. – 23.8.

löweNeko će sigurno pokušati da se zakači sa vama pa probajte ostati nepristupačni. Ako se još niste ni na što obvezali, vjerovatno će vam promaći jedna dobra prilika za dugu i harmoničnu vezu. I u kontekstu tjelovježbe „vezanje“ je relevantan pojam: zahvaljujući novim power trakama, fitness studio praktično će stati u vašu torbicu.

Djevica 24.8. – 23.9.

Mislili ste da se ovaj mjesec nećete baš moći dobro opustiti? Nažalost, to je poprilično tačno jer možete računati na stres i nervozu i u privatnoj i u poslovnoj sferi života. Uprkos tome, moći ćete se i odmoriti ako tom zadatku pristupite sa ciljem. Najbolje ćete se opuštati uz vodu, na primjer na dasci za plutanje po vodi.

Vaga 24.9. – 23.10.

Waage

Zvijezde vam ovaj mjesec poklanjaju pregršt energije, ali premalo izdržljivosti. Teško da se možete na nekoj temi zadržati neko duže vrijeme, teško uspijevate „uloviti“ vlastite misli kao da pokušavate uloviti cijelo jato riba. Da biste ponovo uspostavili ravnotežu, morate jesti jela sa sardinama jer obiluju omega-3 masnim kiselinama koje poboljšavaju koncentraciju.

Škorpion 24.10. – 22.11.

Vrijeme je da promijenite perspektivu. Odjednom ćete početi mnoge stvari promatrati iz drugog ugla i tako ćete razvijati simpatiju prema ljudima ili stvarima, prema kojim ste prije bili skeptični. Ako ne volite kupus, probajte korejski kimchi, ukusnu vitaminsku bombu koja bi vam mogla promijeniti mišljenje.

Strijelac 23.11. – 21.12.

Malo promjene je sve što sada trebate da biste bili sretni. Pobrinite se da to i dobijete. Prihvatite neki novi poslovni izazov, povežite se sa zanimljivim ljudima i probajte mocktaile. Riječ je o zdravim hit napicima koji se prave sa čajem, voćnom kremom, začinima ili octom.

Jarac 22.12. – 20.1.

Smjenjivat će se ljubavni sastanci jedan za drugim i ako ste čvrsto vezani, lako ćete se dogovarati sa partnerom oko romantičnih večeri. Uprkos tome, ne morate se odreći bijelog luka u prehrani, naročito ne fermentirane varijante. Crveni luk zadržava sve zdrave sastojke luka, ali ne i njegov neugodan miris.

Vodolija 21.1. – 19.2.

Sa svojom energijom biste mogli opskrbiti cijeli jedan grad. Ipak je usmjerite prema nekom opsežnom projektu jer sada ćete se nalaziti na putu uspjeha ma kojim smjerom da krenete. Povećajte snagu snažnim treninzima na kojima ćete se dobro oznojiti, na primjer kombinovanjem vježbi pilatesa i intenzivnog intervalnog treninga.

Ribe 20.2. – 20.3.

Šta je zajedničko ljubavi i zdravlju? Oboje prolaze kroz želudac. Zajedničke kulinarske večeri sa vašom boljom polovicom u ovom razdoblju će biti posebno ukusne. Probajte pritom jela napravljena prema ayurvedskim recepturama koja uravnotežuju i vraćaju vitalnost. Istovremeno će se pobrinuti za to da vaš ljubavni život postane još ljepši nego što u proljeće ionako jest.

Prema gore
OKViše informacija