Menu

Horoskop za novembar

Šta piše u zvijezdama?

Home » Nadahnuće » Horoskop za novembar - 11.2018

Horoskop za novembar 2018.

 

Rak, 22.06 – 22.07.

Krebs

Povjerit će vam se važan projekt, pažljivo radite na njemu. Posebno u trećoj sedmici novembra sebi ne smijete dozvoliti aljkavost. Nemojte da vam pažnju odvraća vaš turbulentni ljubavni život. Privatni problem moći ćete riješiti i krajem mjeseca, najbolje u miru.

Lav, 23.07 – 23.08.

löwe

Ima li kraja stresu? Malim vježbama pažnje možete ga smanjiti. Jedan od načina jeste posebno za vaš znak karakteristično zadovoljstvo: Probajte jesti povezanih očiju i koncentrišite se na svaki zalogaj. To umnogome pomaže pri opuštanju, a osim toga je i zdravo.

Djevica, 24.08 – 23.09.

Jungfrau

Trenutno više mislite na druge nego na sebe. Trebate biti toga svjesni da su vaši voljeni samo onda sretni kada ste vi dobro. Posebno u drugoj sedmici novembra trebali biste napraviti pauzu. Za tada isplanirajte samo jedno: da nemate planova.

Vaga, 24.09 – 23.10.

Waage

Voljena osoba vam čita misli. Nemojte se samo radovati zbog toga, već razmislite kako joj možete uzvratiti i učiniti je sretnom. Između 10. i 15. novembra to će biti posebno lako. Čežnju voljene osobe najbolje možete ostvariti u posljednjoj sedmici novembra.

Škorpija, 24.10 – 22.11.

skorpion

Kojim god putem da krenete, birajte ga pažljivo. Brbljanje bez razmišljanja neće vas odvesti nigdje. To važi jednako i u poslu i u ljubavi. Razmislite o tome šta očekujete od veze i šta ste spremni pružiti. Razgovarajte sa vašim partnerom o tome oko 20. u mjesecu.

Strijelac, 23.11 – 21.12.

schütze

Slobodno se usudite zakoračiti novim putevima, ali nemojte otkrivati sve sami. Iskusni savjetnik vam želi reći na šta trebate obratiti pažnju – poslušajte ga. I odužite mu se za pomoć u posljednjoj sedmici novembra: Vaš know-how će tu biti posebno tražen.

Jarac, 22.12 – 20.01.

steibnbock

Već duže vrijeme se bavite određenom temom. Sada će se vaš trud isplatiti. Oko 17. moći ćete predstaviti iznenađujuće rezultate. Nemojte biti razočarani ako zasluženu pohvalu ne dobijete odmah. Drugi će tek krajem novembra shvatiti koliko je zapravo veličanstveno vaše postignuće.

Vodolija, 21.01 – 19.02.

wassermann

Najvažnije se krije u onom sitno napisanom. Za poslovne uspjehe sada je nezaobilazno obraćanje pažnje na detalje. I u privatnom životu trebate čitati između redova – u verbalnim komunikacijama nemojte obraćati pažnju samo na izgovorenu riječ, već i na poneku prešućenu.

Ribe, 20.02 – 20.03.

fische

Novost na početku mjeseca vam se ne čini zanimljiva? To bi moglo biti greška. Nemojte ignorisati ono što vam se govori, već neprimjetno sami istražujte. Mogli biste saznati stvari, koje će vas ne samo iznenaditi, već pokazati priču u nekom pozitivnom svjetlu.

Ovan, 21.03 – 20.04.

widder

Pažnja je ključ sretnog partnerstva. Pokažite voljenoj osobi da cijenite njega i njegove potrebe. To se posebno odnosi na dugogodišnje veze, u koje se najlakše mogu uvući štetne rutine. Nemojte dozvoliti da do toga dođe!

Bik, 21.04 – 20.05.

Stier

Život u novembru vam je previše glasan? Onda se što više povlačite i osluškujte u tišini. Za to vam nužno nije potrebno putovanje – dovoljna je mirna prostorija. Udobno se smjestite i zatvorite oči, nakon nekoliko minuta bit ćete opušteni.

Blizanci, 21.05 – 21.06.

Zwillinge

„Oh, kako divno od tebe!“ – rečenica koju ćete sve češće čuti. Imate dobru intuiciju kada je u pitanju kako usrećiti druge. Time ćete steći mnogo prijatelja kako poslovno tako i privatno. A i partner će se obradovati što vam može ostvariti veliku želju.

Savjeti mjesečevog kalendara

Kure za kožu na kraju mjeseca: Hranjive materije posebno će biti pogodne od 24. U prvih i posljednjih sedam dana novembra najbolje će se moći oblikovati tijelo uz fitnes: Posjetite personalnog trenera! Stopala se raduju sredini mjeseca: Dobri dani za pedikir su od 11. do 13. u mjesecu.

Prema gore
OKViše informacija