Menu

Mješoviti par

Moda za privatno vrijeme

Home » Ljepota » Mješoviti par - 10.2016

Ženski veš  i pletivo su se potpuno uključili u utakmicu. Dobra kombinacija za utakmice na domaćem terenu.

Na temu donjeg veša možemo sebi dozvoliti i malo više: Dok je prije nekog vremena bilo obavezno nošenje gaćica uz odgovarajući grudnjak, sada smo nešto hrabrije kada je riječ o onome što nosimo ispod. Kombinacija postaje istinski uzbudljiva tek kada se izmiješaju materijali, boje i uzorci. Stil djeluje otmeno kada se koriste različite nijanse jedne porodice boja, a individualan je kada se stavljaju akcenti u bojama. Gaćice ili gornji dio sa uzorkom razbijaju savršenost. Pronašli smo lijep donji veš koji se u svakom slučaju može odlično međusobno kombinovati.

Prekid utakmice

Cathrine se osjeća izuzetno prijatno u setu od čipke od Palmers i finom pletenom džemperu od Jake’s. Lančić u obliku srca možete kupiti kod Pretty Delicate.

Ako usljed isušenog zraka zbog grijanja imate suhe vrhove kose, može Vam pomoći Avocado Sheabutter tečnost za reparaciju vrhova kose od ALVERDE. Na taj način će se kosa oporaviti.

Stilski savjet. Ako usljed isušenog zraka zbog grijanja imate suhe vrhove kose, može Vam pomoći Avocado Sheabutter tečnost za reparaciju vrhova kose od alverde. Na taj način će se kosa oporaviti.

Ljubavna priča

Cathrine se voli ušuškati u grubo pleteni džemper od Baum & Pferdgarten. Njene ljubavne gaćice od Love Stories Intimates, grudnjak od Princesse Tam Tam, naočale od Jimmy Choo kao i pletena narukvica od Alila se uz to savršeno uklapaju. Pomoću plišane trake za kosu od ebelin (samo u dm-u), ona brzo i jednostavno pravi punđu.

Kada je riječ o šminki kod kuće, moto je “manje je više”. Dok se maskara može u potpunosti zanemariti, njega kože je utoliko važnija. Koža kod Cathrine blista zahvaljujući toniranoj dnevnoj njezi Q10 CC Colour Correction protiv bora od NIVEA.

Stilski savjet. Kada je riječ o šminki kod kuće, moto je “manje je više”. Dok se maskara može u potpunosti zanemariti, njega kože je utoliko važnija. Koža kod Cathrine blista zahvaljujući toniranoj dnevnoj njezi Q10 CC Colour Correction protiv bora od NIVEA.

Dašak vjetra

Grudnjaci bez žice su naročito omiljeni kod kuće. Kako stil ne bi djelovao suviše sportski, kombinovali smo gornji dio od Calvin Klein sa crnim šorcem sa čipkom od Etam i elegantnim pletenim šalom od Passigatti. Simpatične narukvice od Pretty Delicate se dobro uklapaju u kombinaciju.

Priuštimo našim noktima mali nježni tretman i tretirajmo ih uljem za nokte i kožu oko noktiju od ALVERDE.

Stilski savjet. Priuštimo našim noktima mali nježni tretman i tretirajmo ih uljem za nokte i kožu oko noktiju od alverde.

Šaputanje na jastuku

U rebrastom topu sa čipkanim obrubom od Femme Seven, gaćicama od Palmers, pletenom šalu od Baum & Pferdgarten i naočalama od Neubau Eyewear, Cathrine uživa u ugodnom danu.

Zdrav sjaj možete dobiti nanošenjem daška rumenila. ESSENCE matt touch blush u boji br. 20 berry me up! je istovremeno i dobar i jeftin.

Stilski savjet. Zdrav sjaj možete dobiti nanošenjem daška rumenila. ESSENCE matt touch blush u boji br. 20 berry me up! je istovremeno i dobar i jeftin.

Prirodna ljepota

Cathrine nosi džemper od Comma, čipkani grudnjak od Love Stories Intimates i pantalone za oblikovanje od Item M6, lančić sa ukrasima od We Are Flowergirls i srebrni prsten sa kamenom od Pretty Delicate.

Kohl olovka u svijetlom bež tonu (br. 90 Natural Glaze) od MAX FACTOR osigurava otvoren pogled.

Stilski savjet. Kohl olovka u svijetlom bež tonu (br. 90 Natural Glaze) od MAX FACTOR osigurava otvoren pogled.

Vrhunska zvijezda

Satenski negliže sa čipkom od Intimissimi je i dalje veoma seksi kada se nosi uz debele pletene čarape od Falke. Uz to smo kombinovali odgovarajući lančić od I love Blossom i plišanu traku za kosu od ebelin (samo u dm-u).

Malo boje na usnama doprinosi trenutno svježijem izgledu. Model Cathrine nosi Ultimate Stay ruž za usne u boji br. 160 Don't Worry be Berry od CATRICE COSMETICS.

Stilski savjet. Malo boje na usnama doprinosi trenutno svježijem izgledu. Model Cathrine nosi Ultimate Stay ruž za usne u boji br. 160 Don’t Worry be Berry od CATRICE COSMETICS.

Njega za donje rubljeViše

Važna je pravilna njega!

Kako biste duže uživali u novim omiljenim odjevnim komadima, važno je održavanje i čišćenje. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da to uradite:

Najvažnije pravilo — obratite pažnju na etiketu za održavanje! U zavisnosti od materijala svaki komad se tretira pojedinačno. Svilu je uglavnom bolje prati ručno (osim ako vaša mašina za pranje veša ne raspolaže super programom za pranje osjetljivog veša), donji veš od pamuka ili sintetičkih vlakana se jednostavno održava, na temperaturi do 40 stepeni u mašini. Bez obzira koji dio ubacujete u mašinu, pobrinite se da ga prethodno ubacite u odgovarajuću vrećicu za veš kako bi se oblik očuvao duže vrijeme i kako ne bi došlo do odvajanja šavova, tj. izvlačenja konca. Profissimo, vrećica za pranje veša, odlična je izbor.

Sivilo. Bijeli veš nije zaštićen od toga da nakon određenog vremena poprimi blagi sivi ton. To se lako može ukloniti pomoću posebne prethodne obrade. Napunite posudu mlakom vodom, dodajte izbjeljivač (sve do potpunog rastvaranja), a zatim potopite veš na najmanje 30 minuta. Pri tome treba voditi računa da veš bude prekriven vodenom smjesom. Nakon prethodnog tretmana veš dobro isprati i oprati kao što to inače činite. Dr. Beckmann, sredstvo za izbjeljivanje veša.

Prevencija. Hvatači boje i nečistoće su idealni za prevenciju stvaranja sivila. Krpe od pamuka upijaju višak boje tokom pranja. One se naročito preporučuju kada neki obojeni komad po prvi put ubacujete na pranje, a i da biste vidjeli kakvo je stvarno stanje po pitanju postojanosti boje. Denkmit, maramice za hvatanje boje pri mašinskom pranju.

Posebna njega. Za fine materijale, kao što su svila, vuna i kašmir se preporučuje upotreba sredstava za pranje koja su posebno razvijena u tu svrhu. Snažne boje i mekan dodir na taj način ostaju duže očuvani.

Noch mehr trendige Lingerie

Nijansa kože. Gornji dio u boji kože sa nježnim bretelama od Bik Bok.
Tačka ispred crte. Grudnjak bez žice sa tufnicama od Princesse Tam Tam.
Kamenje. Sivi bodi od žerseja od H&M.
Vježbanje. Sportski gornji dio sa motom od Gina Tricot.
Black Beauty. Crni bodi od satena sa umetkom od čipke od Marie Jo.
Kontrasti. Panty gaćice u boji kože sa obrubom od čipke od Intimissimi.
Zavodljivo. Crni, poluprozirni grudnjak sa cvjetnim aplikacijama od Tezenis.
Uzmi sve. Set koji se sastoji od gaćica i grudnjaka sa čipkom, boja i uzorak od Esprit.
Uzmi sve. Set koji se sastoji od gaćica i grudnjaka sa čipkom, boja i uzorak od Esprit.
Cvjetna livada. Cvjetne panty gaćice sa obrubom od čipke od Uniqlo.
Zemljani tonovi.Smeđe čipkane gaćice od S.Oliver Red Label.
Prema gore
OKViše informacija