Menu

Novi power-stil u modi

Sakoi, haljine, hlače i odijelo u punom sjaju.

Home » Ljepota » Novi power-stil u modi - 04.2017

Jake žene su samopouzdane i to pokazuju s pravim stilom. Mrežaste čarape, uske haljine uz tijelo i hlače od odijela zadaju glavni ton stila, a da uz to zadržavaju decentnu notu.

Hlače od odijela uopšteno

Ljeti možemo da nosimo lagane hlače od odijela bez sakoa umjesto kojeg možemo kombinovati šarene majice i kaiš tamnoplave boje, sve Claudia Brandmaier. Natikače svijetlooplave kože Tamaris i naušnice s.he stylezone, dm. Naočale mačkastog dizajna R.T.CO upotpunit će ovaj girl boss look.

Ulovljeni u mreži

Mrežaste čarape ponovo su u modi i nisu sexy, nego su sada sasvim cool. Model Palmers nosi se u kombinaciji sa suknjom na preklop (H&M) i svilenom bluzom Claudia Brandmaier; ukosnica se stavlja kao ukras za kragnu, s.he stylezone, dm. Choker COS.

Blejzer koji ističe struk

Strukirani blejzer Madeleine Mode će vam pomoći u privlačenju pogleda. Mini suknja s očicama M Missoni, majica Longchamp, čarape Item M6, srebrne naušnice ebelin, dm i balerinke Tamaris zaokružit će ukupan utisak.

Ženske strane boyfriend košulje

Napokon više ne moramo ulaziti u ormar svoje bolje polovice da bi pronašli neku njegovu košulju. U H&M-u imaju takve iste, ali za dame. Oplemenite ih dajući im dozu ženstvenosti kombinujući ih šalom na prugice i hlačama Madeleine Mode te zlatnim vintage naušnicama Carla.

 

Uske haljine će nas raznježiti

Uska haljina ružičaste boje ističe siluetu. Da se tokom dana ne bi osjećali kao da smo nagi, ispod će izvrsno pristajati prozirna majica boje kože, sve Never Denim. Naušnice nose potpis Tommyja Hilfigera.

Prema gore
OKViše informacija