Menu

5 proizvoda + 5 minuta = lijepe ruke

5 savjeta za lijepe nokte - i ruke.

Home » Ljepota » 5 proizvoda + 5 minuta = lijepe ruke - 11.2016

Rad ruku utemeljen na jednostavan način. Rezultat je upečatljiv.

Neka u svakom trenutku vaše ruke i nokti budu uredni i njegovani. Donosimo kako ove jeseni u samo pet koraka možete imati prekrasne ruke. Jednostavno zar ne?

Korak 1: Kožica oko noktiju

Za početak pomoću štapića za kožicu oko noktiju nježno potisnuti kožicu unazad, a noktaricom samo malo otkloniti višak kožice; od EBELIN.

Die haut rund um die Nägel mit einem Hufstab zurückschieben

Korak 2: Oblikovanje

Pomoću s.he stylezone turpije za nokte u 3 koraka u obliku banane, nokti se brzo turpijaju u željeni oblik, ravnaju i poliraju.

Die Nägel feilen

Korak 3: Njegovanje

Nakon malog manikiranja, nokti su posebno pogodni za prihvatanje sredstava za njegu. Stoga serum za nokte i kožu od ALVERDE velikodušno nanijeti na nokte i kožu noktiju, umasirati i gotovo.

Auch Nägel brauch Nährstoffe

Korak 4: Učvršćivanje

Prije nanošenja laka u boji, bilo bi poželjno prethodno nanijeti zaštitni sloj laka. s.he stylezone brighten up je dobar izbor u tom slučaju.

Nägel aufhellen und versiegeln

Korak 5: Završetak

Na kraju, ruke je potrebno namazati kremom. Preporučamo BALEA kremu za ruke sa kamilicom.  Ona se brzo upija i pruža intenzivnu hidrataciju. Neka vaše ruke budu mekane tijekom cijeloga dana.

Handrcreme für schöne Hände

Oblici nokta

Nokte možemo oblikovati na nekoliko načina. Svi imamo svoj omiljeni oblik. Koji je vaš? Bademasti, okrugli i neki drugi?

Prema gore
OKViše informacija