Menu

Njega za žene koja pomaže i muškarcima

Neki proizvodi ipak nedostaju u svijetu muške njege.

Home » Ljepota » Njega za žene koja pomaže i muškarcima - 07.2019

Muška koža se razlikuje od ženske, zbog čega zahtijeva posebne proizvode za njegu. Ipak, postoje izuzeci.

U biti muškarci imaju drugačiju strukturu kože od žena, zbog čega bi trebali koristiti proizvode koji su posebno za njih namijenjeni. Neki proizvodi ipak nedostaju u svijetu muške njege, zbog čega se mogu poslužiti proizvodima svojih djevojaka.

Suha ulje za tijelo

Bogati losioni za tijelo lako ulijepe dlačice na tijelu muškaraca. Kako bi koža i dalje bila hidratizirana, mogu se koristiti suha ulja za tijelo. Ona brzo upijaju i ne ostavljaju neprijatni osjećaj kože.

Vlažne maramice za skidanje šminke

I muškarci kod nepravilnosti lica ponekad posegnu za korektorom, ali često zaborave isti skinuti. A isto može ići brzo i jednostavno uz praktične maramice za skidanje šminke.

Peeling

Prilikom brijanja jedan od najučestalijih problema jeste urastanje dlaka. Rješenje? Prije toga uraditi peeling, jer odstranjivanjem odumrlih ćelija kože dlačicama će biti lakše probijati kroz nježnu površinsku kožu.

Proizvodi za samotamnjenje

Ni muškarci tokom ljeta ne žele nužno biti bljedoliki. Uz proizvode za samotamnjenje muškarac odmah djeluje svježije.

Losion poslije brijanja

Da, postoji bezbroj proizvoda za muškarce koji se koriste poslije brijanja lica, ali za ostatak tijela? Ne baš. Kako bi tijelo u potpunosti bilo njegovano poslije brijanja, od djevojke posudite losion za tijelo poslije brijanja.

Prema gore
OKViše informacija