Menu

Riješite se kose

Ljetni trendovi.

Home » Ljepota » Riješite se kose - 06.2017

To što je ljeto ne znači da moramo odrezati svoje duge pramenove. Umjesto toga, stilizujte ih šnalama i trakicama, postavljenim na najrazličitijim dijelovima glave.

Što nam je potrebno

  1. šnale (zlatne ili crne)
  2. trakice od baršuna ili saten (ružičasta i crna)
  3. četka za kosu
  4. sprej za kosu

Spušteno

Težina izvođenja: jednostavno

Uz minimalna pomagala ovaj look će postići maksimalan učinak. Konjski rep začešljajte sasvim nisko i povežite ga crnom trakom koja će ga dodatno učvrstiti i dati mu dodatnu notu elegancije.

Postupak:

prvo napravite razdjeljak po sredini i dobro začešljajte kosu. U visini sredine vrata običnom gumicom povežite kosu u niski konjski rep pa samo na njega nanesite sprej na bazi slane vode ili pjenu za valovitu kosu da biste dobili blage uvojke. Na kraju gumicu prekrijte crnom trakom od samta ili satena.

Preporučujemo:

Slatko. Male gumice za kosu od EBELIN mogu se iskoristiti na više načina.

 

Sa šnalama u kosi

Težina izvođenja: jednostavno
Predstavljamo savršenu ljetnu frizuru sa efektom mokre kose. U ovoj varijanti kosa se skloni sa lica, a završava uz vrat, uz koji se veže u niski konjski rep. Šnale koristite u velikom broju, ne samo iz praktičnih nego i iz stilskih razloga

 

Postupak: prvo počešljajte kosu i napravite razdjeljak nisko sa strane. Zatim obilno nanesite gel na dio glave gdje je kosa razdvojena pa kosu svežite u niski rep. Zatim u kosu stavite 15 do 20 šnala sa razmakom od otprilike pola centimetra. Brzo i učinkovito!

Make up: važno je postići savršen i ujednačen ten. Na kapke obilno nanesite plavo-zelenu metalik sjenu. Ako želite, možete je nanijeti i difuzno. Nježni ružičasti sjaj za usne će izvrsno pristajati i zaokružiti cijeli look.

Preporučujemo:

Glatko. BALEA gel-vosak s efektom mokrog izgleda kose. omogućava fleksibilni styling.

Talasasto. EBELIN ukosnice namijenjene su za različite tipove frizura.

S.HE STYLEZONE, mono sjena za oči u modro plavoj nijansi.

Nježno. Trend it up, Metal Shine Liquid, ruž za usne. Nijansna br. 030.

 

 

Spleteno na najvišem nivou

Težina izvođenja: teško

Naprijed složite visoku punđu, a odzada umjetnički spletene pletenice. Pletenice napravite tako što ćete uz glavu isplesti nekoliko redova pletenica u smjeru od vrata prema vrhu glave. Na vrhu glave smotajte pletenicu. Iako zvuči pomalo komplikovano, ova frizura je jako jednostavna za izradu. Uz malo vježbe frizura će vam uspjeti bez problema, a za početak neće biti problem i ako vam koji pramen malo „pobjegne“.

Postupak:

Korak 1: nekoliko pletenica morate isplesti sa stražnje strane glave i zato sjednite na neku stolicu, zabacite kosu prema naprijed tako da slobodno visi u zraku pa je prvo dobro počešljajte.
Korak 2: po sredini glave češljem napravite razdjeljak. Zatim kosu sa svake strane odvojite na nekoliko dijelova.
Korak 3: sada po sredini glave ispletite francusku pletenicu te je učvrstite gumicom za kosu.
Korak 4: proces ponavljajte toliko često dok ne ispletete kosu sa cijelog područja stražnje strane glave. Potrebno je isplesti tri do četiri pletenice.
Korak 5:

sada napokon možete podići glavu i svezati kosu zajedno sa krajevima pletenica u punđu. Kosu zatim fiksirajte šnalama, a na kraju i lakom za kosu. Ako želite, možete oko punđe svezati usku crnu traku.

 

Preporučujemo:

Poravnano. Zlatne ukusnice od EBELIN, svakom stylingu dodaju malo glamura.

Prirodno. SELECTIVE Now Curl, Power Circle Mousse, pjenaza kosu, namijenjena je za prirodne lokne.

Pjenasto. BALEA, Ultra Power, pjena za kosu, učvršćuje lokne i drži ih u željenom obliku.

 

Sa stražnje strane glave

Težina izvođenja: jednostavno

Ovo je frizura sa suptilnim efektom. Iako ćete utrošiti minimalan trud, šnale će se pobrinuti za to da ova frizura zasja visokim sjajem. Posebno će dobro funkcionisati ako prosušite kosu na zraku pa ona bude blago valovita. Frizura može poslužiti kao elegantna večernja frizura.

frisur mit vielen Bobby Pins

Postupak: ako vam je kosa, u trenutku kada pravite frizuru, blago valovita i prosušena na suncu, onda prvo trebate da nanesete sprej na bazi slane vode ili pjenu za valovitu kosu. Prednji dio kose je potrebno strogo podijeliti po sredini glave pa od ušiju prema dolje poredati šnale između kojih možete da ostavite razmak od pola centimetra.

Preporučujemo:

Nevidljivo. Providnim gumicama za kosu od EBELIN neprimjetno možete učvrstiti kosu.

Čvrstoća. TAFT, lak za kosu pruža svakoj frizuri čvrstoću na koju se kožete osloniti.

Ružičasto. TREND IT UP rumenilo, daje licu svjež izgled. Nijansa br. 025.

TREND IT UP. Sheer Nude, tečni pude, prekriva podočnjake, crvene fleke i mrlje. Nijansa 040.

 

Prema gore
OKViše informacija