Menu

Trendovi frizura za zimu

Uvrnuto i u čvor.

Home » Ljepota » Trendovi frizura za zimu - 11.2016

Svezana sa strane, po sredini. Nisko uz vrat. Začešljana ravno ili više raščupana. Uvijena u velike ili male punđe. Čini se kao da ova sezona donosi trend različitih varijanti uvijanja kose u frizure. Pletenice, uvijeni, svezani ili čvorove zapetljani pramenovi. Žele nam se popeti na vrh glave, u samurajskom stilu, ili, pak, francuskom neobaveznom, pomalo neurednom. Stilske mogućnosti su neograničene i ne moraju se slijediti nikakva pravila.

Donosimo it frizure ove zime.

Male punđe

schoenheit-5-ab_2016-09

Maleno. Pozdrave nam šalju 1990-e godine preko malih punđa koje su postale hit ove sezone. Napraviti razdjeljak sa strane, kosu rasporediti na dva dijela, s jedne i druge strane razdjeljka te sasvim nisko kod početka vrata uvrnuti u male punđe. Ovakva frizura omiljena je među mlađim ženama.

Kako da ih napravite:
Napravite razdjeljak po sredini ili sa strane, kosu podijelite sa svake strane razdjeljka, svežite gumicom, a zatim sa svake strane uvijajte u malu punđu. Na kraju učvrstite gumicama za kosu ili ukosnicama sa obje strane.

Preporučujemo:
Splesti. male, tanke i super elastične gumice za kosu od ebelin idealne su za pletenice i sve spletene frizure.
Prirodno.
 alverde lak za kosu učvršćuje kosu i ne lijepi je.

 

Samurajska punđa

Ovu frizuru smo vidjeli na muškarcima, tačnije na tradicionalnim japanskim borcima, samurajima. Kosa se veže visoko na sredini glave u čvrstu punđu. Ako želite klasičnu verziju, onda morate izbrijati kosu sa strane. Pa da.

Samuraj. Ovu frizuru smo vidjeli na muškarcima, tačnije na tradicionalnim japanskim borcima, samurajima. Kosa se veže visoko na sredini glave u čvrstu punđu. Ako želite klasičnu verziju, onda morate izbrijati kosu sa strane.

Kako da ih napravite: Uredno začešljajte kosu prema vrhu glave pa je svežite kao da vežete malu omču. Dodatno učvrstite sa nekoliko gumica za kosu da biste pojačali željeni učinak i postigli bolju statičnost. Na kraju dobro učvrstite sprejem za kosu.

Preporučujemo:
Zaštita. Balea sprej za kosu koji štiti od toplote.

Uvrnuti chignon

Chingon je obični čvor spleten od kose, ali na francuski način. Pokazat ćemo vam kako da napravite malo umjetničko djelo od svoje kose sa nekoliko jednostavnih čvorova.  

Čvor. Chingon je obični čvor spleten od kose, ali na francuski način. Pokazat ćemo vam kako da napravite malo umjetničko djelo od svoje kose sa nekoliko jednostavnih čvorova.

Kako da ih napravimo: Razdijelite kosu na četiri velika pramena. Dva srednja pramena jednostavno svežite u stabilan čvor, a zatim učvrstite ukosnicama. Zatim  i vanjske pramenove svežite u čvor i pričvrstite ga, ali tako da bude što manje vidljiv.

Preporučujemo:
Efekt. Ukosnice s perlicama ebelin su odličan izbor ako želite učvrstiti punđu i imati efektan dodatak kosi.
Čvrstoća i sjaj. Nivea Diamond Gloss lak za kosu vam pruža upravo to.

 

 

 

Kobrin čvor
Riječ je o običnom konjskom repu, ali napravljenom na malo drugačiji način. Za ovaj tip frizure neće vam trebati nikakve gumice za kosu, već vam je potrebna samo vaša kosa. Izdvojite jedan pramen koji će se obavijati oko ostatka kose poput zmije.

Zmija. Riječ je o običnom konjskom repu, ali napravljenom na malo drugačiji način. Za ovaj tip frizure neće vam trebati nikakve gumice za kosu, već vam je potrebna samo vaša kosa. Izdvojite jedan pramen koji će se obavijati oko ostatka kose poput zmije.

Kako da ih napravite: Podijelite kosu na dri dijela, a zatim srednji svežite u konjski rep. Lijevi pramen omotajte oko repa i dobro učvrstite po sredini čvora. Desni pramen isto tako omotajte oko repa pa ga provucite kroz lijevi pramen. Oba pramena učvrstite vezanjem u čvor te ukosnicama. Sam krajnji oblik ove frizure možete samostalno kreirati.

Preporučujemo:
Pojačanje.
Ukosnice od ebelin će svaki pramen ukrotiti
Visoki sjaj. syoss Shine & Hold lak za kosu osim što fiksira kosi daje elegantni sjaj.

Prema gore
OKViše informacija