Active Beauty
Nova sezona

Nova igra.

Nova sezona

Sadržaj
Čokolada
Neon
Metallic
Pink
Trendovi – Instagram

U sezoni jesen-zima karte boja će se nanovo miješati. Neke će čak i ispasti iz igre, dok s drugim igra boja postaje tek zanimljiva. Metalik efekti ostaju kao džoker.

Čokolada

Mliječna ili tamna čokolada, nugat ili boja bombona od kafe – smeđa postaje nova crna. Na očima birajte nešto toplije kombinacije make up-a sastavljene od različitih nijansi smeđe. Novost je što tehniku smokey eyes i dalje možete primjenjivati. Smeđa boja. Dugo je se nećemo moći zasititi

Neonska svijetla

Ovaj trend dopušta sve, pa čak i monokromatska rješenja. Šarene varijacije make up-a za oči će se pojavljivati najmanje u dva tona. Eyeliner će se koristiti u različitim bojama, čak i neonskim, neće uvijek slijediti strogo zadani oblik očiju, nego će malo i skrenuti s puta. Svako sam za sebe može odlučiti hoće li boje isticati na gornjem ili donjem kapku, na unutrašnjem ili spoljašnjem uglu oka ili ravnomjerno, ali posvuda.

Preporuka: Ako ste se odlučili istaknuti oči u nekoliko boja, onda opreznije birajte rumenilo i boju ruža. Boje kože i nježni tonovi ružičaste će biti sasvim dovoljni

Metallic efekt

Shine on! Nova sezona donosi metalik rješenja u svim oblicima i bojama, uz neizostavne nove lookove, boje i teksture pa nam ovaj stil ni u 2018. neće brzo dosaditi. Ove sezone ćemo obožavati metalik nijanse u bojama plemenitih metala. Srebrena i zlatna boja će biti nepobjedive kraljice trona, kao i uvijek. Ali i crvenkasto-smeđkaste nijanse hrđe kao i ledeno-plavi tonovi će unijeti napetost u modni metalik-svijet.

Lijepa u ružičastom

Bez pink i ružičaste u svim zamislivim nijansama dolazeća sezona ne bi mogla biti pun pogodak. Ružičasta je jednostavno prisutna posvuda i ne možemo je ni nanijeti u dovoljnim količinama. Dobro u tome svemu je što ove boje odmah unose svježinu i daju svježiji izgled. Rosa blush u kombinaciji s jako našminkanim, gušćim obrvama daje ljupki look i odaje samopouzdan stav.

Preporuka: Ako nanosite ružičasto sjenilo, prethodno prekrijte tamna područja oko očiju. Tako ćete svom izgledu dati dodatnu svježinu.