Active Beauty
Make up za oči: Na ovaj način kreiramo pastelni look

Na ove tri stvari trebate obavezno obratiti pažnju prilikom kreiranja pastelnog look-a.

Make up za oči: Na ovaj način kreiramo pastelni look

Sjena za oči u pastelnim tonovima unosi dašak boje u našu svakodnevnicu! Osvježavajuća roza ili svijetloljubičasta na očnim kapcima: Ništa više nije potrebno za stvaranje nezaboravanih pogleda. S ova tri savjeta uspijeva romantični make up za oči.

Pozdravljamo se s blijedom kožom i umornim jesenskim očima, a tmurno sivilo mijenjamo dobrom količinom pastelnih boja! Na osnovu visokog sadržaja bijele boje u pastelnim, stvaramo brzo svježi pogled. Svijetloplava i svijetloljubičasta daju nam izgled dobro naspavane osobe baš kao što to čini bijela olovka za oči na donjem rubu očnog kapka. I najbolje u tome: U pravoj nijansi trendi make up za oči stoji baš svakom.

Make up za oči u pastelnim bojama: Ovako će uspjeti look

  1. Pravilno nanošenje

Kako bi decentne boje postigle intezivni efekt, make up artist Alice Retzl koristi kao prvi korak kremaste proizvode. „Ako nemate pravu sjenu za oči pri ruci, pogodan je i njegujući ruž za usne ili kremasto rumenilo, kako bi stvorili lijepu podlogu. „Tek u drugom koraku dolazi preko toga puderasta sjena za oči kako bi se boja fiksirala i ne bi došlo do prelaza na rubovima. Make up za oči će dodatno privlačiti poglede ako se poigrate blagim prelazima i grafičkim oblicima. Oni hrabri mogu se okušati i u interesantnim verzijama, naprimjer sjenu povući do sljepoočnica i stopiti je čak s rumenilom. Ako oči želite dodatno naglasiti, možete nanijeti dupli sloj crne maskare na trepavice.

  1. Ostali dio make up-a

Uz blage boje sjene za oči trebao bi biti decentan i ostatak make up-a, jer previše konkurencije u bojama može brzo zasjeniti blagi look .

  • Ten: Ujednačen izgled kože pruža blistav ten i look koji sliči vilama. Tonirana BB krema pobrinuti će za ujednačenu podlogu bez da djeluje poput maske na koži. Pruža koži po potrebi hidrataciju, zaštitu i njegu.
  • Usne: Usne ostaju prirodne i naglašavaju se malim daškom sjaja za usne ili njegujućim balzamom za usne u nude tonovima. Ko ipak želi nešto više boje, posegnut će za pastelnim tonovima u skladu s make up-om za oči kao što su roza, boja breskve i koraljna. U hladnom godišnjem dobu koraljni tonovi spadaju u apsolutne beauty favorite. Nikakvo čudo, jer tonovi u pink, narančastoj i crvenoj laskaju svakoj ženi, neovisno da li je svjetlije ili tamije puti.
  • Nokti: Nježna nude, pastelna mauve ili jača koraljna: lakirani nokti koji se usklađuju prema make up-u očiju daju ujednačenu sliku i apsolutno su u trendu. Jači tonovi kao što su pastelna siva ili koraljna najljepše izgledaju na kratkim ili srednje dugim noktima i naročito u hladnijem godišnjem dobu djeluju elegantno, odraslo i sa stilom.
  1. Stil u skladu sa tipom kože

Dobro u pastelnom look-u: Za svaki tip kože i svaku boju očiju postoji odgovarajuća nijansa koja stvara savršenu harmoniju.

  • Zelene oči: Roza sjena intenzivira sjaj zelenih očiju, ali i svijetloljubičasti tonovi ističu ovu boju očiju.
  • Plave oči: Boja breskve kao komplementarna boja narandžastoj daje plavim očima pravi sjaj.
  • Roze tonovi su u principu za sve boje očiju, ali najviše ističe plave oči.
  • Smeđe oči: Plava sjena za oči pobrinuti će se za isticanje smeđih očiju. Međutim, i sa svijetlim zelenim tonovima i bojom pistacije stavit ćete poseban akcent na oči.