Active Beauty
Trendovi za kosu 2022. - Sada se traži prirodno

Kolekcija trendova

Trendovi za kosu 2022. - Sada se traži prirodno

Želimo stati uz svoje tijelo i pritom ne bismo trebali zaboraviti kosu. Baš je dobro da trendovi za kosu 2022. optimiziraju vlastitu kosu, ali je ne trebaju potpuno promijeniti.
Razgovarali smo s Helmutom Maierom i pojasnio nam je što čini trendove za kosu 2022. kod muškaraca. Zajedno sa svojim timom razvio je dvije trendovske frizure i ovdje ćete saznati kako ih muškarac može najbolje oblikovati.

 

Trendovi za  kosu 2022. – najnovije muške frizure

Silver Glow

Gospodine Maier, Vi i Vaš time razvili ste trendovsku frizuru „Silver Glow“. Što ovaj look čini toliko posebnim?
Osim frizure kod muškaraca je u fokusu osvježavanje sijede kose. Cilj je optimizacija prirodno sijede kose: pojačanje lijepog „sol-papar“ efekta i eventualno dodavanje svjetlijih ili tamnijih pramenova kako bi se postigao prirodni look. Pomoću specijalnih tretmana uklanja se žutilo i postiže se veći sjaj. 2022. god. muškarci stoje iza svoje sijede kose, ali je rado optimiziraju u salonu.

Koje proizvode preporučujete za uporabu kod kuće kada želite oblikovati trendove za kosu 2022.?
Kako bi se kosi podario sjaj i uklonilo neželjeno žutilo, kod kuće bi se trebao koristiti silver šampon. Na primjer silver šamponi se mogu koristiti kod kuće koji će u kosu unijeti tamne čestice boje i na taj način zatamniti previše bijele pramenove. Za uravnoteženu sijedu kosu - osvježavanje sijede kose i kod kuće.

Kako muškarci s dužom kosom mogu svojoj frizuri dati dodatni dašak svježine?
Pomoću Man Bun frizura se može brzo preoblikovati. I tako će se postići mlađi, privlačan look.

Awakening Glow

Kako biste opisali drugu trendovsku frizuru „Awakening Glow“?
Inspiriran TikTokom ovaj je look jedan od trendova mlađe generacije. Muškarci ponovno imaju kosu. Fokus je na prirodnoj frizuri i oblikovanju. S laganim, teksturiranim volumenom na gornjem dijelu glave, pustite da kosa prirodno pada. Ovaj trend ide u smjeru naglašavanja vlastite strukture kose, prirodne boje kose - ona je međutim njegovana i s volumenom. Ovaj look se može nazvati i strukturiranim „Out of Bedlookom.

Credits:

Fotos: Susanne Spiel
Produktion: Geli Goldmann
dm Hair Artists: Helmut Maier, Renate Harrer, Christian Wilhelmstötter
Make-Up: Alice Retzl
Styling: Tanja Zeljak
Location: Studio f6, f-6.at
Models: Alex @das Deck, Kailash @das Deck