Božićni jelovnik: kuhar s kuharskom zvijezdom Vitus Winkler postavlja stol
Božićni su dani posebno vrijeme: umiriti se, provoditi sate s najdražima i na kraju - gozba za stolom i pripremanje posebnih jela. Kao mali poklon za naše čitateljice i čitatelje kuhar s kuharskom zvijezdom Vitus Winkler iz Salzburga pripremio je za nas božićni jelovnik!
                                                 
                                                Božićni jelovnik: pet svečanih slijedova
Kuhar s kuharskom zvijezdom Vitus Winkler iz Pongaua marljivo je pripremao hranu i s jelovnikom od 5 slijedova odvodi nas u praznično raspoloženje!
 
Predjelo:
 
Započet ćemo s fino punjenim komoračem, umotanim u pikantnu, izdašnu pjenu od zvjezdastog anisa.
 
Juha:
 
Uvijek prolazi kremasta juha.
 
Međuslijed:
 
Ukusno pripremljena riba je kao pjesma!
 
Glavno jelo:
 
Još više o božićnom jelovniku: za glavno jelo Vitus Winkler poslužuje pirjani janjeći but i pikantni brioš od sušenog voća.
 
Desert:
 
Mekani desert s kiselim vrhnjem savršen je završetak: prozračan i sladak. Slatka kruška dat će ono nešto dodatno!
 
Dobru zabavu u kuhanju i uživanju i ne zaboravite: nakon prazničnog obroka isplanirajte dovoljno vremena za opuštanje.
 
                            