Active Beauty
Peach fuzz: kako dočarati popularan look Emme Stone i drugih zvijezda

Peach, please!

Peach fuzz: kako dočarati popularan look Emme Stone i drugih zvijezda

Glumica Emma Stone poznata je po svom nenametljivom, elegantnom looku. Na ovogodišnjoj dodjeli Oscara ostala je vjerna čistim linijama i odabrala je popularnu boju šminke u 2024: peach fuzz. Pokazujemo vam kako jednostavno rekreirati popularan izgled zvijezda za svaki dan.

Šta peach fuzz čini popularnim?

Naziv baršunaste, meke i popularne boje breskve u 2024. je peach fuzz 13-1023, a dodijelio ju je Pantone Color Institute. Simbolizuje mir, zaštićenost i sigurnost – sve ono za čime ljudi čeznu nakon posljednjih nekoliko napornih i događajima zasićenih godina.

Kako izgleda klasični peach fuzz make up? Objašnjenje je obično vrlo jednostavno: riječ je o prirodnom look-u - s malo podloge, highlightera i maskare možete kreirati popularan ton boje breskve tako što ćete našminkati obraze, oči i/ili usne. Lijepo je što se ova nježna boja može ili izdašno nanijeti ili iskoristiti za naglaske – u zavisnosti od intenziteta koji želite postići. U kombinaciji s drugim pastelnim nijansama (top savjet: roze!) i pokojom pjegicom možete stvoriti lagani ljetni look u tren oka!

Peach fuzz – našminkani od očiju do usana

Kako biste dočarali zgodan efekat breskve, postoje različite mogućnosti i proizvodi:

  • Sjene i olovka: prvo nanesite primer za sjenu na kapak, prstima utapkajte sjenu i izblendajte. Nakon toga nanesite eyeliner na mjesta gdje želite. Dodatni i cool naglasci (idealni za party look!) mogu se kombinovati sa svjetlucavim očima.

  • Rumenilo: jedan proizvod, toliko mogućnosti! Za peach fuzz make up dovoljan je samo jedan proizvod - rumenilo u boji breskve. Nanosi se na obraze (prstima) i sjenči se do sljepoočnica. Onda nanesite sprej za fiksiranje – tako look traje maksimalno dugo.

  • Ruž, sjaj i olovka: usne se mogu našminkati ili tako da budu dopuna make up-u za oči ili kao naglasak. Prvo obrubite usne olovkom za usne, nanesite ruž i na kraju zapečatite sjajem za usne.

  • Lak za nokte i naljepnice za nokte: ljeto je idealno vrijeme za korištenje boje na noktima! Ako možda čak i imate nekoliko različitih nijansi narandžaste boje kod kuće, svaki prst obojite drugom nijansom boje. Također su cool naljepnice za nokte.

Poznate osobe u boji breskve

I brojne poznate osobe se prezentuju se na crvenim tepisima u looku breskve.

Model Toni Garrn

Američka glumica Hailee Steinfeld

Kim Kardashian

glumica Margot Robbie