Active Beauty
Kristali za lice: ovako sada nosimo ovaj party look

Sjaj i šljokice

Kristali za lice: ovako sada nosimo ovaj party look

Od modne piste do megatrenda, kristali za lice sada su posvuda. Volimo ovaj ekstravagantan dodatak za zabave koji postiže da naše oči sjaje. Ovako nosimo kristale u svakodnevnom životu.

Sjajno kroz noć s kristalima za lice

Bilo da su to kamenčići, biseri ili zvjezdice - 3D nakit za lice nadopunjuje svaki make-up. U klubu se kristali za lice takmiče s disko kuglom ko će više zasjati, ali uz naše savjete, ovaj ekstravagantni look prikladan je i za svakodnevnu upotrebu.

Ovako nosite kristale za lice

Baza

Kako bi sjajni kamenčići izdržali cijeli dan, potrebno je uzeti u obzir nekoliko stvari prilikom pripreme podloge. Bogati serumi i kreme za lice često sadrže ulja i nikako nisu dobrodošli kod kristala za lice. Proizvodi bez ulja osiguravaju što dulju postojanost kamenčića. Ako se dragulji za lice nose preko sjena, tekuća sjena za kapke nudi idealnu osnovu.

Pričvršćivanje

Pamučnim štapićem utapkajte malo ljepila za trepavice na dio lica na koji ćete kasnije pričvrstiti kristal za lice. Prstima ili pincetom pritisnite kristal na svoje mjesto. Uostalom, kristali za lice mogu se ponovno koristiti. Nakon nošenja jednostavno ih temeljito očistite maramicama za skidanje šminke i spremite u malu kutiju.

Ovako nosite kristale za lice

Decentno i praktično za svakodnevicu

  • Stavite po jedan sjajni kamenčić u unutarnji ili vanjski ugao oka.
  • Zatim stavite po jedan kamenčić u sredinu svake linije donjih trepavica.

Šest wow izgleda za partijanere

  • Koristeći šest ili više kristala za lice, iscrtajte gornje i donje linije trepavica.
  • Prvo nacrtajte mačije oko olovkom za oči i uokvirite ga s nekoliko malih kamenčića ili potpuno zamijenite olovku za oči kristalima za lice različitih veličina.
  • Nanesite oko pet kristala za lice iznad svake obrve.
  • Ispod obrva i na donju ivicu kapka rasporedite nekoliko kamenčića. Izgled najbolje funkcioniše kada su postavljeni što simetričnije.
  • Naglasite pregib kapka mat sjenom u bilo kojoj boji i dobro stopite kistom. Zatim nanesite nekoliko kristala za lice odmah iznad pregiba kapka.