Active Beauty
Ovo su make up trendovi za jesen 2022.!

Lookovi s jasnom izjavom

Ovo su make up trendovi za jesen 2022.!

Goodbye, ljetni no make up look! Sada ponovno nosimo šljokice, glamur i predivne boje - to su make up trendovi za jesen 2022.!

Volimo make up trendove za jesen 2022.!

Uz Y2K look za jesen 2022. traže se šljokice, svjetlucavi kamenčići i sl. Make up trendovi za jesen 2022. bude nam volju za šminkanjem!

Atraktivni look face gems

Sjajne „face gem“ kamenčiće sada nećemo nositi samo u posebnim prilikama. Šljokice na licu su na našu radost sada primjerene za svaki dan! Za decentniji look svjetlucavi se kamenčići nanose uz vanjski i unutrašnji ćošak očiju. Više glamura ovaj look dobiva kada se tuš za oči zamijeni s face gems. Za party look kombinujte kamenčiće različite veličine i boja. Savjet: kamenčići se većinom samostalno lijepe, a ako ne, možete ih fiksirati s ljepilom za trepavice.

Make up trendovi za jesen 2022.: sve je srebrno!

Nude i prirodni tonovi sada pauziraju! Kod tuša za oči i sjena koristit ćemo metalik srebrnu boju s kojom svaka boja očiju sjaji. Decentno djeluje srebrni tuš za oči kao cateye ili kao naglasak u unutrašnjem ćošku očiju. Za cool look s posebnom izjavom nanesite sjenu na cijeli kapak. Kako bi make up look dugo izdržao, kao bazu nanesite uvijek primer za sjenu. Tako se crta na kapku neće razmazati i ostat će lijepa čista. Make up za oči može se super kombinovati i s face gems.

Ovako funkcioniše wow manikura sa šljokičastim lakom za nokte

Prvo nanesite bazu za lak kako bi manikura što duže izdržala. Nakon toga premažite, ovisno o moći prekrivanja, jedan do dva sloja laka u boji i ostavite da se osuši. Preko toga kistom nanesite lak za nokte sa šljokicama. Savjet: ako želite više šljokica, šljokičasti lak za nokte može se nanijeti na spužvicu za make up i pažljivo natapkati na nokte. Kako bi manikura što duže izdržala i nokti izgledali lijepo glossy, izgled noktiju dovršite nadlakom.